Суп курячий з вермішеллю ТМ “ЮВИН”

Інгредієнти:

вода 3 л,
куряче м'ясо (філе) 500 г,
морква 2 шт.,
цибуля 2 шт.,
картопля 3 или 4 шт.,
вермішель від 100 до 130 г,
сіль і перець - за смаком,
зелень (кріп, петрушка).

Кількість інгредієнтів розрахована на приготування 3,5 л супу.

Спосіб приготування:

для приготування бульйону в каструлю кладуть попередньо промиту птицю, заливають її злегка підсоленою водою і додають половину моркви і цибулі для смаку. Потім м'ясо варять до готовності, періодично знімаючи ложкою накип з поверхні бульйону.

Відварну курку розрізати на шматочки і покласти назад у вже готовий бульйон. Картоплю нарізати кубиками, додати в каструлю. Все це поставити на вогонь і варити ще 10 хвилин до кипіння.

Дрібно нарізану свіжу цибулю і терту свіжу моркву змішати, несильно обсмажити в рослинній олії, додати в каструлю, яка стоїть на вогні. Потім додати 100-130 г вермішелі, перемішати вміст каструлі і варити ще приблизно 7 хвилин. При бажанні, майже готову страву в цей момент можна досолити і поперчити.

Коли суп зварений, слід вимкнути під ним вогонь і дати йому деякий час настоятися під закритою кришкою.

© 2015-2018, Ювин. Всі права захищені.

ПП "ЮВИН", Україна, м. Харків, Гімназійна набережна, 24, офіс 401, тел./факс: +38 (057) 759-09-31(30)

Мапа сайту

Статьи